FREE SHIPPING ON ORDERS OVER 500KR / 80€

Shopping Cart

Your cart is empty

Continue Shopping

Hallå där! 👋🏻

Min historia tar sin början i Malmö en tidig höstdag 2018. Det var då ett experiment förvandlades till en idé som i sin tur blev verklighet och sedan växt till vad Memoair är idag. Missnöjet med kvalitén på kommersiella ljus var det som tände gnistan att testa tillverkning av egna ljus. Jag har länge haft en passion för miljö och djur men faktiskt aldrig läst så mycket om ljus i sammanhanget. Hey, det är ljus, how bad could it be? Jag insåg tidigt vilken miljöbov ljusen var och blev snabbt varse om klimateffekterna. 

Idén att omvandla min hobby till ett företag kom efter att jag själv insett hur svårt det var att hitta miljövänliga ljus som inte såg ut som mormors gamla syltburkar. Att skapa ljus i en stilren design men med alla miljövänliga egenskaper som jag letade efter var målet. Fler ska kunna välja ett miljövänligt alternativ och tillsammans ska vi hjälpas åt att ta hållbara val i vardagen.

Tack för att du tog dig tid att läsa!

Martin på Memoair 

Det finns något med hantverk som inte kan köpas i fabrik.

Alla doftljus, doftpinnar och doftspray tillverkas för hand och visst är det en del av själen som följer med i varje produkt. 

Det är dessutom lättare för mig som liten producent att tillverka så pass mycket eller lite för att slippa svinn. De flesta etiketter trycks här på plats, för rätt antal produkter. Smart va!?