FRI FRAKT vid köp över 500kr

Kundvagn

Hoppsan! Du har inte lagt något i kundvagnen ännu.

Fortsätt handla

KLIMATKOMPENSERING 2020

Det är ett nytt år och rapporten för 2020 är inne. Läs mer om hur många ton koldioxid vi kompenserat för.

Du kan läsa hela klimatrapporten här

Klimatprojekt med trippel effekt & Gold Standard certifiering

All vår tillverkning, våra transporter, vår elförbrukning och det dagliga arbetet är allt klimatneutralt och kompenserat. Det gör vi genom att investera i ett träd-projekt med GOLD STANDARD som bidrar till att minska koldioxidhalterna i atmosfären, planterar träd och skyddar viktig skog. Samtidigt skapar det arbetstillfällen och syftar till att ge tillbaka till kommunen.

Miljövänliga, veganvänliga och helt enkelt snälla ingredienser för både dig och miljön.

När Världsnaturfonden rapporterade att sojaproduktionen blivit världens näst mest pådrivande faktor till avskogning - då var valet enkelt. Vi använder oss av icke GMO grödor så som raps och kokos istället för det komersiella vaxet av soja.

Våra val nu kommer ha stor inverkan i framtiden

Som ny på marknaden har vi både lyxen men även skyldigheten att välja hållbart. När det kommer till materialval använder vi oss av bland annat glas och plast. Plasten i våra flaskor för refill är av 100% återvunnen plast vilket under 2021 kommer implementeras på alla våra produkter av plast.

No water & Zero waste

Vid vår tillverkning i Malmö använder vi minimal mängd vatten. 0 dl vatten används för att rengöra våra kärl, istället använder vi papper som sedan blir braständare till nära och kära. Vad gäller sopor använder vi inget som inte kan återvinnas och ställer höga krav på våra producenter. Tänk så du också; Re:use, Re:duce eller Re:cycle.