Hoppa över

FAQ

Första gången du tänder ditt ljus, låt det brinna i minst en timme eller tills smältpolen når kanten. Trimma alltid veken till 5 mm, gärna med en vektrimmer - använd inte fingrarna då det kommer fett på veken. Låt 200gr ljus brinna i max 4 timmar. Följ allt detta så är du good to go! Glöm inte att koppla av och njuta av ditt ljus.

Ljuset har brunnit upp för snabbt och veken försvinner mer långsamt än vaxet. Detta beror nästa alltid på att man låtit ljuset brinna för länge. Händer det direkt så kan det vara veken som är för lång. I vissa fall beror det även på att ljuset står i drag eller för varmt så som i en lykta. Testa att följa råden i frågan ovanför.

Pinnarna klarar av att dra upp doftoljan genom hela stickan i ca 6 månader. Efter 6 månader bör du byta stickor eller vänta dom oftare. I annat fall om du vill öka doften skulle vi rekommendera att du köper extra stickor för att få större spridning. Men givetvis, om du vill vända dina stickor för ökad doft så brukar var tredje eller fjärde dag vara lagom.

Sprayen är framtagen för att vara multifunktionell. Den fungerar därför bra både i rum men även på textil. Använd den sparsamt på gardiner, kuddar, möbler, mattor eller varför inte tvätten. Säkerställ bara att tyget eller materialet tål vår spray. Vi ber dig undvika ömma material så som ljusa skira tyger, läder, lackade ytor eller metall. Gör gärna ett litet test först om du är osäker.

Inte i tvättmaskinen, men det går utmärkt i torkskåpet eller torktumlaren. Om du använder sprayen som linnevatten får du bäst resultat att stryka dina textilier först och spraya först när de svalnat, annars riskerar du att bränna doften och kan då skada tyget.

Alla våra produkter innehåller så kallade doftoljor som är en mix av eteriska oljor och doftoljor. Oljorna tillverkas främst i parfymeridistriktet Grasse i Frankrike av de mest exklusiva tillverkarna av doftoljor för vår marknad. De är alla veganvänliga och fria från djurförsök. Våra ljus innehåller en koncentration på 5-8% och våra doftpinnar någonstans mellan 15-20% beroende på doft.

Om du gör din beställning innan klockan 12:00 på en vardag så brukar vi skicka paketet samma dag. I annat fall skickas ditt paket första vardagen efter att beställningen är gjord. För leveranser i Sverige är tiden 1-2 dagar, Europa 1-5 dagar och resten av världen 3-10 dagar.

Väldigt enkelt. Du klickar hem det du vill ha och väljer att hämta paketet när du checkar ut. När din order är lagd följer du länken i bekräftelsen och bokar tid för upphämtning av din order. Detta pågrund av att vi inte kan ta emot fler än 2 personer samtidigt i vår studio till följ av restriktionerna.

Fri frakt

Fri frakt för alla beställningar över 500kr inom Sverige.

Läs mer om vår frakt här

Beställ innan 12:00

Vi skickar samma dag om din beställning kommit in före klockan 12:00 på vardagar.

Click & Collect

Välkommen att hämta ditt paket i vår studio. Du bokar tid för upphämtning när du checkar ut.