Hoppa över

Allmänna villkor CLUB MEMOAIR

senast uppdaterat 22 juni 2020

 

Företagsinformation

MEMOAIR

ORGANISATIONSNUMMER: 850929-4016
FÖRETAGSADRESSSIVS GRÄND 10
215 35 MALMÖ
TELEFON: 07686366967
SKATT: GODKÄND FÖR F-SKATT
E-POST: CONTACT@MEMOAIRCANDLES.COM
WEBSHOP: WWW.MEMOAIRCANDLES.COM

1. Allmänt

Memoair förbehåller sig rätten att när som helst ändra dessa villkor. Nya förändringar träder i kraft direkt när Memoair väljer att genomföra dessa. Dessa villkor (”Avtalet”) reglerar förhållandet mellan kund som blir kundklubbsmedlem (”Medlem”) och Memoair, med organisationsnummer 198509294016, Sivs gränd 10, 215 35 Malmö (”Memoair”), avseende medlemskap i kundklubb ("CLUB MEMOAIR") och dess villkor.  

2. Medlemskap & poängsystem

Att bli medlem innebär att man ingår medlemskap i CLUB MEMOAIR. Medlemskapet är kostnadsfritt och går att avsluta när som helst. Medlemskapet knyter medlemmens kontaktuppgifter till medlemsportalen där all köphistorik förvaras. Köphistoriken används för att förvärva poäng. Genom att skapa en profil och bli medlem godkänner du att din personliga data så som e-post, namn, telefonnummer och köphistorik delas med tredje part SMILE som ansvarar för medlemskapet. 

För att kunna bli medlem krävs att man skapar en profil på memoaircandles.com. Till denna profil behövs ett användarnamn (e-post) och ett lösenord. För att medlemskapet ska bli giltigt måste man även godkänna dessa allmänna villkor för medlemskap. 

2.1 SAMLA POÄNG

Medlemmen samlar poäng genom att genomföra köp på memoaircandles.com eller via direkt försäljning hos Memoair. Köpens värde i SEK omvandlas till poäng. 1SEK = 5 poäng (memo coins). För varje 5000 insamlade poäng kan medlemmen  sedan hämta ut en rabattkod värde 100SEK. Rabattkoderna kan ej kombineras med andra rabattkoder eller erbjudanden. Minsta värde för att hämta ut en rabattkod är 5000 poäng. Om medlemmen har poäng att hämta ut fler än en rabattkod kan medlemmen hämta ut en större rabattkod vid ett och samma tillfälle. Exempelvis om kunden har 10000 poäng blir rabattkoden på 200SEK.

Man kan inte samla poäng på fraktkostnad eller presentkort. 

Poäng kan även delas ut av Memoair vid kampanjer eller tävlingar. När en rabattkod är uthämtad förbrukas poängen för den eller de uthämtade rabattkoden/rabattkoderna. Det går ej att ångra utplockande av värdecheckar.

Medlemskapet är personligt och får ej lämnas ut till någon annan eller kombineras med någon annan persons köp.

2.2 ATT ANVÄNDA POÄNG & RABATTKODER

Medlem loggar själv in på CLUB MEMOAIR för att hämta ut sina rabattkoder. Rabattkoderna genereras slumpartat och gäller i 1 år från de att de genererats. När en kod genererats kommer den upp direkt och är redo att användas i kassan vid utcheckning. Medlemmen får även ett meddelande via e-post med rabattkoden. Koden är inte personlig och går därför att dela med sig av till andra, men är bara giltig en gång och för ett köp och för en person. 

En rabattkod kan endast användas en gång vid ett köptillfälle. Det är ej möjligt att kombinera rabattkoder med andra rabatter eller erbjudanden om inget annat anges. 

2.4 DELA MED VÄNNER FÖR ATT TJÄNA FLER POÄNG

Som medlem kan man logga in på CLUB MEMOAIR och kopiera en personlig kod. I rutan "Refer your friends" finns en kod som kan se ut exempelvis såhär: http://i.refs.cc/NHxkkqgN?smile_ref=eyJzbWlsZV9zb3VyY2UiOiJzb

Genom att dela koden får de personer du delar koden med ett erbjudande om 100SEK rabatt när de blir medlemmar. Rabatten gäller vid köp om minst 300SEK på memoaircandles.com. Rabattkoden kan ej kombineras med andra erbjudanden. För att ta del av rabattkoden måste den rekommenderade medlemmen klicka på länken, fylla i sin e-postadress i rutan som dyker upp på memoaircandles.com och sedan godkänna villkoren. 

För alla medlemmar som använder sig av din personliga kod erhåller även medlemmen 100kr rabatt vid köp om 300kr. Rabattkoden genereras i CLUB MEMOAIR rutan.

3. Missbruk och brott mot avtal

Memoair förbehåller sig rätten av stänga av eller exkludera medlemmar från medlemskap om det finns misstanke om fusk, missbruk eller brott mot detta avtal. Memoair behöver ej påvisa några konkreta bevis utan har all rätt att stänga av eller exkludera medlemmar i egen regi. Medlem står för alla kostnader om en skada eller kostnader som kan dyka upp vid missbruk av medlemskapet. 

4. Ansvar

Medlemmen äger ansvar att alla uppgifter som kommer in till Memoair är av korrekt natur. 

50% rabatt på andra varan.

* Köp två produkter så får du 50% på den billigaste. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej presentkort.

Fri frakt

Fri frakt för alla beställningar över 400kr inom Sverige.

Läs mer om vår frakt här

Click & Collect

Välkommen att hämta ditt paket i vår studio. Du bokar tid för upphämtning när du checkar ut.