De senaste månaderna har nyheterna släppts med knappt några dagars mellanrum. Vi tjuvstartade redan i december då vi släppte doften Sandalwood & Pink Peppercorn. Den karaktäristiska doften av vitt sandelträ från Indien, Santalum, är toppen på denna krämiga doft. Noterna är mjukt träiga och kombinerade med hetta och krydda från rosépeppar. Tillsammans bildar de en omfamnande atmosfär av avslappning på högsta nivå. Doften kommer som full serie med både doftljus, doftpinnar, refill till de båda samt doftspray. 

 

Hermosa (silent H och gärna med spansk dialekt) är en personlig doft som bara väntat på att få se dagens ljus. Doften hämtar sin inspiration från våra underbara semestrar vi haft under vårarna. Turer till Spanien har inneburit den där lilla extra kicken av ljus och värme innan den kommit till Sverige. I många av medelhavsländerna är Mimosan dessutom ett signum för våren. Så hyllad att det till och med förekommer stora festivalen för att fira att de gula tussarna nu blommar. 

Doften bygger på en kryddig bas av mysk, bärnsten och grön kardemumma. I hjärtat och toppen finns både mimosa och droppar av jasmin.