Ibland går saker och ting inte som planerat och vår kära kundklubb får därför genomgå en liten (läs stor) makeover. Vi uppdaterar den med start idag och gör den ännu mer förmånlig än tidigare!
Vi började med att ställa oss frågan, vad gör en kundklubb riktigt attraktiv? Vi ställde även denna frågan till några utvalda klubb-medlemmar som också fått vara med och säga sitt. We get it - YOU WANT MORE! 😂


Den nya kundklubben fungerar precis som den förra men med några justeringar. Du kan enkelt lösa in dina insamlade poäng till en värdecheck precis som innan. Den kan du sedan använda inom ett år och det går såklart att spara dina poäng för att generera en större värdecheck. Memo coins heter nu "poäng" istället. Du tjänar in 1 poäng per betald krona (ej frakt). 


1 krona = 1 poängTidigare behövde du 5000 coins för att växla in din värdechek, det gör du vid 1000 poäng istället. Dessutom handlade man för 1000kr så fick man en värdecheck på 100kr tillbaka. Den summan är nu 200kr istället! 100% mer tillbaka!


För varje 1000kr du handlar för får du en värdecheck på 200kr att använda.Det finns fortsatt också en möjlighet att värva kompisar. Genom att dela din unika värvningslänk gör du det möjligt för dina vänner att dels ta del av ett unik erbjudande, SAMT att du själv får ta del av samma erbjudande. Om du delat din länk och en vän blir kund - då får ni båda två 100kr i värdecheck som gäller vid köp över 300kr. Glöm inte bort att du kan dela din länk till VEM SOM HELST och till HUR MÅNGA SOM HELST! 🥳Vi hoppas att den här nya kundklubben kommer kännas mer exklusiv och att fler väljer att hoppa ombord. Det är enkelt - klicka på ikonen med kronan! 

 Alla nyheter


- Få 500 poäng när du blir ny medlem. 
- Samla 1 poäng per betald krona (gäller ej frakt). 
- Lös in dina poäng vid minst 1000 poäng vilket genererar en värdecheck på 200kr (100% mer än tidigare). 
- Spara dina poäng i upp till ett år för att generera en större värdecheck.
- Använd din unika referal-adress för att värva kompisar. När en vän väljer att handla via din länk får ni BÅDA erbjudandet 100kr rabatt vid köp om 300kr. 
- Du kan nu även få 500 extra poäng genom att fylla i din födelsedagsdatum. 
- Du kan nu även få 200 extra poäng genom att följa oss på instagram. 

 

Dela